fbpx
Find os her

For blot 3 dage siden mødtes Bakken Bears og Wolfpack hinanden i den første af tre indbyrdes kampe i januar. Bakken Bears tog den første kamp på hjemmebane med stillingen 111-81. Lørdag skulle ulveflokken forsøge at tage hævn, da de tog i mod Bakken i Herlevhallen

Wolfpack startede kampen med George Berling, Michael Martin, Oliver Strøh, Durell Vinson og Niki Tamjidi. Bakken Bears stillede til kampstart med Devaughn Akoon-Purcell, Doug Wiggins, Darko Jukic, Michel Diouf og Jeffrey Crockett.

 

Første halvleg: Bakkens bredde gjorde forskellen

Wolfpack kom fint fra start, da Durell Vinson vandt tip-off og Oliver Strøh lagde bolden i kurven kun seks sekunder efter kampstart. Herefter stod der nok engang Bakken på kampen. Alle fem startere scorede i et 17-2 run og med fem minutter spillet var stillingen altså 4-17. Sidste del af perioden forløb mere lige, men Bakken holdte sig i front godt hjulpet på vej af 4 treere i perioden. Perioden endte 14-28.

Bakken startede anden periode i samme tempo som første. Thomas Lærke og Tony Bishop scorede hurtigt fire point hver og bragte forspringet op på 21 point. Wolfpack kæmpede for at hente ind, men de kom aldrig tættere på end 31-47 med 2:44 igen. Bakken sluttede imidlertid stærkest af og holdene gik til halvleg med stillingen 35-57.

For hjemmeholdet var Durell Vinson godt på vej til endnu en double-double med 14 point og seks rebounds. Bakken viste en flot holdpræstation: 11 ud af 12 spillere kom på tavlen i første halvleg, med Thomas Lærke i spidsen med ti point.

 

Anden halvleg: Bakken var for stærke

Historien fortsatte i tredje periode. Bakken havde ikke de store problemer med at få scoret, hvilket slutresultatet også viste, og igen gjorde Bakkens mange gode spillere en forskel. Mens fire ulve delte 17 point i perioden, kom hele syv spillere på tavlen for bjørnene. De scorede 28 point og stillingen efter tredje periode var 52-85.

Nede med 33 point på vej ind i fjerde periode, var kampen reelt set overstået for Wolfpack. Men de sidste ti minutter skulle spilles, og det gjorde Wolfpack hæderligt nok. Det blev deres højest scorende periode med 22 point, men det var ikke nok til at vinde perioden, da Bakken lavede 27. Kampen endte 74-112.

Wolfpack fik flotte præstationer af trekløveret Durell Vinson (22 point og 17 rebounds), Edgaras Stanionis (18 point) og Oliver Strøh (15 point og 8 rebounds), men Bakkens bredde gjorde virkelig en forskel i dagens kamp. Alle 12 bjørne scorede og otte spillere lavede ti eller flere point. Thomas Lærke blev topscorer med 21 point på kun 16 minutter og 5 af 13 trepointsforsøg.

De to hold mødes igen d.27 januar i Pokalfinalen i Forum Horsens.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Mere fra Bakken Bears