fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears forlænger med stjerne

Bakken Bears har forlænget med den danske landsholdsspiller Darko Jukic, der har skrevet under på en ny toårig aftale med de danske mestre.

Arkivfoto: Fiba Europe Cup

Den danske landsholdsspiller Darko Jukic bliver i Aarhus. Det står klart, efter Bakken Bears mandag morgen annoncerede, at de forlænger samarbejdet med to sæsoner. Jukic har spillet tre sæsoner i Bears, hvor holdet har haft stor succes i Basketligaen og i Europa. I alt har Jukic spillet 156 kampe for Bears.

Den kommende sæson står på endnu et europæisk eventyr, men det er endnu uvist, om det bliver i Basketball Champions League eller FIBA Europe Cup. I sidstnævnte turnering har aarhusianerne haft stor succes i de to seneste sæsoner, hvor det er blevet til henholdsvis en semifinaleplads og en kvartfinaleplads.

I år håber de danske mestre dog, at de kan kvalificere sig til Basketball Champions League, som er niveauet over. Og den ambition tiltaler Jukic.

“Først og fremmest er jeg glad for at blive i klubben og i en så velfungerende organisation. Klubbens voksende ambitioner og sult passer mig rigtig godt, og jeg er blevet for at være med til at lave endnu mere historie. Første opgave bliver Champions League-kvalifikationen”, siger han til Bakken Bears’ Facebookside.

Sportsdirektør Michael Piloz er ligeledes godt tilfreds med aftalen, og klubben har nu holdt på en stor del af stammen fra sidste sæson.

“Det har været en prioritet for os at holde på kernen af holdet, og med aftalen med Darko må vi sige, at det er lykkedes. Målet er, at det vil være en fordel med en høj grad af kontinuitet, når vi åbner sæsonen med kvalifikationskampe til Basketball Champions League’, siger han til Bakkens Facebookside.

De danske mestre har nu otte spillere på plads til den kommende sæson: Darko Jukic, Adama Darboe, Ryan Evans, Michel Diouf, Thomas Lærke, Tylor Ongwae, Morten Sahlertz og Simon Bjørnebo.

Bakken Bears åbner sæsonen den 17. september, hvor holdet på udebane møder de cypriotiske mestre Keravnos i første kvalifikationsrunde til Basketball Champions League. Vinder de over cyprioterne, skal de danske mestre en tur til Litauen, hvor Lietkabelis venter. De blev nummer fire i den litauske liga i sidste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Bakken Bears