fbpx
Find os her

Bakken Bears har haft en rigtig god sæson, og derfor har det været frygtet, at flere at holdets profiler vil få tilbudt store kontrakter uden for Danmarks grænser. Én af de spillere, der dog vil være at finde i Aarhus i næste sæson, er Adama Darboe, der har forlænget sin kontrakt.

Darboe har skrevet under på en ny kontrakt for de kommende to sæsoner, og landsholdets anfører ser frem til yderligere to år i Smilets By.

“Jeg er utrolig glad for at være i Aarhus og Bakken Bears. Det er en fantastisk organisation, som hele tiden bestræber sig på at blive bedre, og det er jeg meget taknemmelig over, at jeg fortsat kan være en del af” fortæller Adama Darboe til Bakken Bears’ Facebook-side.

I Aarhus er man naturligvis begejstrede for den rutinerede Darboes forlængelse.

“Adama har udviklet sig til at passe ind i Bakken Bears, og den måde vi gerne vil spille basketball på. Adama er ved at udvikle sig til at blive en stabiliserende faktor i forhold til træningskultur og spillestil, og han vil være en af de spillere, vi bygger holdet op omkring” lyder det fra sportsdirektør Michael Piloz.

Den 190 cm store guard kom til Aarhus i 2016 efter tre år i svensk basket. Inden blev det til tre succesfulde år i Svendborg Rabbits, der på det tidspunkt, var Bakken Bears’ nærmeste rival til mesterskabet.

Adama Darboe snittede henholdsvis 8.1 point, 4.2 assist og 2.7 rebounds i Basketligaen og 4.2 point, 3.1 assist og 1.7 rebound i FIBA Europe Cup i den forgangne sæson.

 

 

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Bakken Bears