fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears flytter hjem

Fra næste sæson spiller Bakken Bears sine hjemmekampe i Vejlby-Risskov Hallen. Flytningen fra NRGi Arena giver økonomisk råderum til at udvikle sponsornetværket, spille europæiske kampe og skabe et intenst basketball-center med fuldt hus til hjemmekampene, skriver klubben i en pressemeddelelse lørdag morgen.

Bjørnene får nyt gulv under fødderne, når Bakken Bears fra næste sæson spiller sine hjemmekampe i Vejlby-Risskov Hallen med plads til ca. 1.800 tilskuere. Klubben har gennem længere tid overvejet situationen og vurderet, at der vil være en række fordele forbundet med at flytte fra NRGi Arena til Vejlby-Risskov Hallen.

Det er dyrt at afvikle hjemmekampene i NRGi Arena, og ved at flytte får vi økonomisk råderum til at udvikle vores produkt i den retning, vi gerne vil. Vi kan gøre arrangementerne omkring kampene endnu mere attraktive for vores sponsorer, fordi vi selv kan præge dem i højere  grad, end vi har mulighed for i dag. Desuden har vi rent fysisk ikke mulighed for at klemme flere sponsorer ind i VIP-lokalet i Arenaen, og vi vil gerne have mulighed for at udvide sponsorkredsen – vi mærker stor interesse for at blive en del af vores erhvervsnetværk.

Fortæller sportsdirektør i Bakken Bears Michael Piloz i pressemeddelelsen.

Europæiske kampe

Et større økonomisk råderum giver også mulighed for at opfylde et ønske, som Bakken Bears har gået med længe, nemlig at spille europæiske kampe, som kan give spillerne rutine og gøre klubben endnu mere attraktiv at spille i. For i modsætning til en del andre sportsgrene er de europæiske kampe en udgiftspost frem for en indtægtskilde, og det rækker Bakken Bears økonomi ikke til i dag.

I det hele taget frygter Michael Piloz ikke, at flytningen fra NRGi Arena går ud over de sportslige oplevelser – snarere tværtimod.

Selvom Arenaen er en flot hal at spille i, så kan intensiteten fra en fyldt Vejlby-Risskov Hallen også være med til at give den sportslige oplevelse et løft. Vi vil kunne fylde hallen stort set hver gang, og tilskuerne kommer tættere på spillerne.

Bakken Bears har gennem længere tid gået med en vision om at bygge sin egen basketball-hal, og den idé lever videre, selvom der ikke er konkrete planer på bordet.

Vi holder fast i, at det er vores mål på sigt, men der er rigtig mange ting, der skal falde i hak, før det kan lade sig gøre, og i de kommende år tror vi på, at Vejlby-Risskov hallen er den rigtige ramme om vores udvikling.

Afslutter Michael Piloz med at fortælle.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears