fbpx
Connect with us

Basketligaen

Amager og EBAA i kamp om bunden

BK Amager bragte søndag lidt spænding tilbage i bunden af Pro B, da de tog sæsonens første point.

Foto: vildmedfoto.dk

BK Amager besøgte søndag eftermiddag Århus og EBAA. Amager var inden dagens kamp eneste hold i Pro B, som stadig var uden sejr. Det var nok, hvad mange havde forventet af oprykkerne fra Amager, men de havde trods de manglende point stadig vist stor fight i flere kampe.

Kampen var tæt i tre perioder, hvor holdene skiftes til at være foran. Amager fik skabt sig et lille hul i slutningen af første halvleg, og kunne derfor gå til pause oppe med seks.

I fjerde periode gik luften desværre ud af ballon for hjemmeholdet. Gæsterne vandt i de sidste ti minutter med 32-19 og dermed blev slutresultatet ikke så tæt, som store dele af kampen var. Amager tog de første point i sæsonen med sejren 93-78.

Den helt store forskel for de to hold kom fra langdistancen. EBAA ramte blot to treere på 18 forsøg. Amager derimod var gået all in på moderne basketball i denne kamp og sendte hele 31 forsøg afsted. 13 af dem (42%) fandt vej gennem nettet.  Tilgengæld kom de to hold kun på straffelinjen 13 gange i kampen.

BK Amager havde seks spillere, som scorede mellem 11 og 18 point. Oscar Quackenbush førte an med de 18. Han ramte tre af sine syv treere.

Jonas Schaarup blev topscorer for EBAA ligeledes med 18 point. På ti skud blev det kun til ét misset skud for den 26-årige center. Keane Thomann var med sine 16 point den eneste anden århusianer, som scorerede mere end ti point. EBAA kan imidlertid prale af, at alle 12 spillere kom på måltavlen.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen