fbpx
Connect with us

Basketligaen

Alexander Bak vender for en stund tilbage til Team FOG Næstved

Det kom som lidt af en overraskelse, da Team FOG Næstved i dag kunne fortælle, at man har lavet en aftale med Alexander Bak. Aftalen er dog kun gældende for tre måneder indtil videre.

Alexander Bak har det seneste års tid været at finde i den spanske klub, Avila. Her har han dog ikke fået den vilde spilletid, på blot 13 minutter i snit. Her snittede han knap fire point.

Grunden til, at Alexander Bak vender tilbage til Danmark nu, er at han skal tilbage og studere. Der er derfor ikke taget stilling til om Bak, bliver en endelig del af Team FOG Næstved-mandskabet.

I første omgang skal den 27-årige guard træne med, og spille hvis der er behov for det, i de næste tre måneder. Hvad der kommer til at ske efter de tre måneder, må tiden i følge Team FOG Næstved vise.

Sydsjællænderne er nemlig rimelig godt besat på toer positionen, hvor både en af holdets nye amerikanere er tiltænkt en plads, og derudover har de Filip Rajovic og Philip Hertz, som også kan dække denne position. Andreas Larsen er dog klar i mæglet overfor Sjællandske, hvor han forklarer at Alexander Bak ikke kommer til at tage minutter fra Rajovic eller Mathias Bak.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen