fbpx
Find os her

DeVaughn Akoon-Purcell var i den grad tilbage i sit rette element, da Bakken Bears lørdag eftermiddag slog Team FOG Næstved i semifinalerne i Basketligaen med overbevisende 100-84.

Dermed forlængede Bakken Bears serien, og øgede deres håb om at komme videre til DM-finalen for 16. gang i træk. Serien står i øjeblikket 2-1 til Team FOG Næstved og bjørnene har altså stadigvæk ryggen mod muren.

Akoon-Purcell var som sagt helt og aldeles fantastisk i opgøret, hvor han blev topscorer og kampens spiller med sine 28 point, samt 6 rebounds, 8 assists og 2 steals.

Hør ham fortælle om kampen og ikke mindst de kommende udfordringer som der ligger forude for Bakken Bears i den kommende tid.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Bakken Bears