fbpx
Find os her

Basketligaen

Adama Darboe: Vi vil forsøge at lukke serien

Fullcourt.dk har fået en snak med Bakken Bears guarden, Adama Darboe, om den betydningsfulde kamp fire mod Randers Cimbria.

Arkivfoto: Svante Brink

Mandag aften brager Randers Cimbria og Bakken Bears sammen i den kronjyske arena. Stillingen mellem de to hold er, inden aftenens opgør, 2-1 til Bakken Bears, og det er derfor en vind eller forsvind kamp for hjemmeholdet.

Randers har allerede vist, at de er i stand til at nedlægge de regerende mestre. De vil gøre alt for at forlænge serien til en altafgørende kamp fem, mens gæsterne naturligvis er interesserede i at lukke serien nu.

“Vi vil rigtigt gerne vinde, men Randers er et pisse godt hold og er stærke på hjemmebane. Så det kræver et fuldt fokus på vores gameplan, og at vi er koncentrerede hele kampen igennem” fortæller Adama Darboe til Fullcourt.dk.

Randers har, som nævnt, vist deres styrke på hjemmebane mod Bjørnene. Bakken led deres første grundspilnederlag i Arena Randers, ligesom de tabte det seneste opgør i Arena Randers. Faktisk er seks ud af syv kampe mellem de to endt med en sejr til hjemmeholdet.

“Vores nederlag mod Randers i denne serie skyldes, at Randers er gode. De bliver ved med at komme tilbage ( i kampen, red.), og kan blive brandvarme. Mod et hold som Randers skal man prøve med at lukke fire til seks spillere ned, og det gør dem sværere at spille mod” uddyber Adama Darboe.

Der er ingen tvivl om, at der er meget på spil. Bakken kan med en sejr sikre sig en plads i finalen mod Horsens IC, som på overbevisende vis lavede et sweep mod Team FOG Næstved, da de vandt deres serie med 3-0. Dermed kan de stå i finalen med samme modstander som de seneste fire sæsoner.

“Man skal altid gå ind med det mindset om, at man skal bevare roen og tage det, som det kommer. Så er der selvfølgelig også alt det taktiske, som man skal forberede sig på igennem sådan en svær serie, men jeg syntes, at vi er godt forberedt, og at vi er klar til kampen mandag aften”.

I tilfælde af at Randers vinder, vil kamp fem blive spillet i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus på torsdag.

18-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen, og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Mere fra Bakken Bears