fbpx
Find os her

Arnel Dedic har efterhånden været en årrække i Danmark, og nu får Basketligaen glæden af det taktiske geni i minimum to sæsoner yderligere. Dedic har valgt at forlænge sin kontrakt med De Gule for yderligere et år, hvorfor den nu først udløber i 2020 frem for 2019, som hans hidtige kontrakt havde udløb i.

Den kroatiske træner har siden sin ankomst til Østjylland i den grad ført den stolte klub tilbage i toppen af dansk basket, hvor han har været med til at sikre to danske mesterskaber samt en pokaltitel. Desuden har klubben været i finalen de seneste fire sæsoner i træk.

I denne sæson blev Arnel Dedic kåret til Årets Træner af Basketligaen og Coach of the Year af Fullcourt, hvor sidstnævnte pris blev kåret i samarbejde med spillerne fra ligaen.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Mere fra Basketligaen