fbpx
Connect with us

Basketligaen

3 ting vi har lært af runde 8 og 9 i Basketligaen

FN Sportsfoto

Vi samler op på de seneste runder af Basketligaen og vurderer, hvad vi kan lære fra dem.

1. Pro B hold kan slå Pro A hold

Bears Academy blev sæsonens første Pro B mandskab til at slå et Pro A hold, da de tog en sensationel sejr over Horsens i sidste uge. Der har været optræk til det flere gange, og nu fik vi så endelig at se, at det kan lade sig gøre. Hovedet på blokken, så tror jeg, at vi får flere Pro B sejre over Pro A hold i denne sæson, end vi gjorde i sidste (3).

2. Wolfpack mangler en ekstra playmaker

Wolfpack har tabt deres sidste fire kampe (mod tre Pro A hold og Værløse). Nederlagene i sig selv har ikke været overraskende, men Wolfpack har haft betydelige problemer i offensiven, hvilket er bekymrende. De har scoret 70, 57, 64 og 63 point i kampene, og det har især lignet, at de har manglet en ekstra playmaker. August Haas gør det vanvittig godt, men når han ikke er på banen, så mangler de en spiller til at sætte spillet op.

3. Basketligaen har muligvis aldrig været bedre

En del danske spillere har i denne sæson valgt at blive i den danske liga, eller skifte tilbage til den. Det skyldes sandsynligvis til en vis grad coronavirus, der har været med til at gøre store dele af verden usikre at opholde sig i. Det har dog været positivt for Basketligaen, og det afspejler sig i den seneste landsholdstrup, der er blevet udtaget. I februar var 5 ud af 16 spillere i bruttotruppen fra Basketligaen, mens i truppen til næste uges kampe er 7 ud af 13 fra Basketligaen (og førstereserven til truppen er også fra Basketligaen). Den danske liga har muligvis aldrig været bedre!

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen