fbpx
Connect with us

Basketball Champions League

Tidligere Miami Heat-spiller skifter til Bakken Bears overmænd

Den tidligere Miami Heat-spiller Norris Cole skifter de israelske mestre ud med Bakken Bears overmænd i Europe Cuppen.

Foto: Youtube

Norris Cole var i sidste sæson med til at vinde det israelske mesterskab med Maccabi Fox Tel-Aviv. Han spillede 32 kampe, hvor han i snit scorede 12,6 point, 2,5 rebound, 3,8 assist og 1,2 steal.

I den kommende sæson vil den tidligere Miami Heat-spiller være at finde i italienske Scandone Avellion, der i sidste sæson slog Bakken Bears ud i semifinalen i FIBAs Europe Cup. Holdet tabte i finalen til landsmændene fra Venezia.

Scandone Avellino var inden deres succes i Europe Cuppen i Champions League, som de igen i år er direkte kvalificeret i gruppespillet til.

Norris Cole blev i 2011 draftet af Chicago Bulls, men blev efterfølgende traded til Miami Heat. Her var han igennem flere sæsoner første-reserve, og nåede over 300 kampe for holdet, der med blandt andet med Lebron James på holdet vandt NBA-finalerne i 2012 og 2013.

Siden var han forbi New Orleans Pelicans, kinesiske Shandong Flaming Bulls og Oklahoma Thunder, inden han tog turen til europæisk basket.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketball Champions League