fbpx
Find os her

Basketball Champions League

Meget svær vej til Champions League for Bakken Bears

I går kom det frem at Conner Washington vender tilbage til Leicester Riders i England. I dag endte det så ud i, at de engelske mestre og Washington skal op i mod Bakken Bears i første kvalifikationsrunde til Champions League.

Foto: Yannick Copping

I sidste uge kunne Team FOG Næstved meddele, at man måtte skille sig af med deres pointguard Conner Washingtong, pga. personlige årsager. Efter vores oplysninger er det dog pga. lykkelige omstændigheder, da hans kæreste er blevet gravid.

Washington ville derfor naturligvis gerne være hjemme i England hos hende, og vender derfor tilbage til sin tidligere klub Leicester Riders. De vandt, i den sæson der netop er overstået, mesterskabet og har dermed fået en plads i kvalifikationsturneringen til Champions League.

Pudsigt nok, så var det lige præcis Leicester der kom op ad hatten sammen med Bakken Bears. De to hold skal derfor mødes i første runde, hvor der skal spilles bedst af to kampe. Den første kamp bliver den 20. september i England, og to dage efter er der returkamp i Aarhus.

Hård modstand venter

Leicester Riders er en udemærket modstander i første runde, som bestemt kan lade sig gøre for Bakken Bears at komme videre fra. Sværere bliver det dog i anden runde, hvor der venter væsentlig stærkere modstand.

Her skal Bakken Bears op i mod det stærke israelske hold Hapoel Tel Aviv eller det belgiske hold Spirou Charleroi. Og for det ikke skal være nok, så venter der et spansk liga hold i tredje og sidste runde, før bjørnene er kvalificeret til Champions League. Det er nemlig Murcia der venter her. De endte på en tiende plads i denne sæsons udgave af Liga Endesa.

Så alt i alt er det en utroligt svær opgave Bakken Bears skal ud på, hvis de skal kvalificerer sig til Champions League i år.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Bakken Bears