fbpx
Find os her

Mads Bonde får permanent ophold på Iberostar Tenerife’s førstehold, de næste to måneder.

Den nyindkøbte amerikaner Josh Akognon, er netop meldt ude i op til to måneder. Klubben melder dog ud at de ikke har tænkt sig at gå på indkøb, men at danske Mads Bonde, istedet bliver erstatningen i hans fravær.

En mulighed som kan vise sig at blive Mads Bonde’s, helt store chance for at slå igennem på holdet, og sikre sig en permanent plads på førsteholdet.

Det er gået stærkt for den 20-årige dansker

Mads Bonde flyttede i 2016 fra Danmark til Spanien, til den spanske klub Avila, i den spanske LEB Silver.

I sommers blev han så hentet til den spanske topklub Iberostar Tenerife, i den bedste række Liga Endesa. Her blev Mads tilknyttet til klubbens andethold, hvem han skulle spille kampe med, og sideløbende træne med førsteholdet.

Allerede midtvejs i sæsonen, virker det dog til at Mads får en langt større rolle at udfylde, og en lang større mulighed, end han kunne have drømt om.

Den store mulighed er dog i særdeleshed fortjent, efter at Mads, har leveret fine præstationer, de gange han er blevet udtaget, og fået minutter på banen.

Den 20-årige dansker har spillet to kampe i Basketball Champions Leauge, hvor det hhv. er blevet til 8 point, 1 rebound og 1 assist fordelt på 23 minutter i opgøret mod Orlandina, samt 4 point fordelt på 11 minutter mod PAOK så sent som i denne uge.

I den bedste spanske række, har han blot fået få sekunder på banen, da han gjorde debut i starten af december måned, mod bundholdet Real Betis. Bonde kan dog nu formentligt se frem til langt mere spilletid – Forhåbentligt.

Mads Bonde glæder sig

Iberostar Tenerife ligger nummer fem i den bedste spanske række, med 10 sejre og 7 nederlag, imens de står til at gå videre fra gruppespillet i BCL, hvor de i øjeblikket er nr. ét i gruppe B, med 10 sejre og blot 2 nederlag.

Der er derfor masser på spil for de forsvarende Basketball Champions League-mestre, hvor Mads Bonde altså nu får en større rolle at spille på holdet. Hovedpersonen selv er da også spændt, og glad for den enorme mulighed.

”Det er selvfølgelig en virkelig god følelse, og jeg er glad for at jeg har kunne give den nye træner, og klubbens bestyrelse et så godt indtryk,” udtaler han til Fullcourt.

Mads Bonde håber i første omgang at det bliver til flere minutter på banen, og at dette eventuelt kan resultere i en fast plads på førsteholdet i fremtiden.

”Jeg håber på at kunne få lov at spille lidt, men det vigtigste er for mig at have en professionel tilgang til min situation, og hjælpe holdet så godt jeg kan,” fortæller han og fortsætter.

”Jeg håber jeg kan levere et godt stykke arbejde, så måske de i fremtiden vil satse mere og mere på mig,” afslutter han med at fortælle til Fullcourt.

Herunder kan du se nogle af højdepunkterne fra denne sæson som Mads Bonde har leveret for sin spanske klub.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Basketball Champions League