fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Live: Bakken Bears – Keravnos (Kamp 2)

Bakken Bears har et fornuftigt udgangspunkt før anden kamp mod Cypriotiske, Keravnos. Første kamp i Cypern endte med en sejr på 95-86, og har derfor en god chance for at komme videre til anden kvalifikationsrunde til Champions League.

Kl. 18:15 fredag aften kan du her på Fullcourt.dk se Bakken Bears anden kamp mod Cypriotiske, Keravnos. Her skal Bakken Bears forsøge at forsvare deres føring fra første kamp, og dermed sikre dig videre avancement i kvalifikationen til Champions League.

Kampstart er kl. 18:30, men allerede fra kl. 18:15 er vi klar med optakt til kampen, med interviews og meget andet.

Kommentatorer er: Zacharias Spliid og Mads Mogensen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Bakken Bears