fbpx
Find os her

Normalt kommer unge spillere først på banen, når der mangler få minutter af kampene, og holdet vel at mærke fører ret komfortabelt. Sådan blev det ikke i går aftes, da Mads Bonde efter blot syv minutters spil af kampen mod Orlandina blev sendt på banen.

Den unge dansker kvitterede med solidt spil, og holdets næsthøjeste +/- i kampen, på hele +33 point. På de i alt knap 23 minutter på banen stod han for 8 point, en enkelt rebound og en enkelt assist.

Det blev derfor en ganske fin debut for Mads Bonde, i Europas tredje største klubturnering. Selve kampen vandt Tenerife naturligvis uden problemer med 59-106.

Holdet ligger derfor lunt i svinget til videre deltagelse i Champions League, hvor de fire bedste hold i hver gruppe går videre.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketball Champions League