fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears skal forsøge at skabe overraskelsen mod stærke italienere

Bakken Bears skal i morgen spille en afgørende Champions League kamp mod Dinamo Sassari

I morgen aften skal Bakken Bears spille deres tredje Champions League kamp i denne sæson. Det er første hjemmebanekamp, og en sejr ligner en nødvendighed, hvis det danske hold skal lave overraskelsen og gå videre fra gruppen. De står dog overfor Dinamo Sassari, der har været suveræn i Champions League indtil videre, så det bliver en stor mundfuld for bjørnene.

Dinamo Sassari har indtil videre vundet deres to første kampe i Champions League med helholdsvis 9 og 20 point. Det er vel og mærke over det samme hold, Galatasaray og Tenerife, som Bakken har tabt med 10 og 25 point til. På den seneste power ranking fra BCL over alle Champions League mandskaber lå Sassari på en fjerdeplads (Bakken Bears lå i øvrigt på en sidsteplads – nummer 32).

I ligaen startede Sassari flot ud med tre sejre i fire kampe. Her er de dog gået lidt i stå med kun én sejr i de seneste fire kampe.

Italienske Marco Spissu har været en af holdet store profiler i denne sæson. I de første kampe i Champions League snitter han 18 point og 11,5 assists, og samtidig fører han Serie A i assists med 6,4 pr kamp. Den 2,13 høje kroat, Miro Bilan, har været en force i feltet og han snitter i alle turneringer 15,9 point og 7,3 rebounds.

Bakken Bears går indtil kampen ovenpå en sejr i topkampen over Svendborg Rabbits, hvor både QJ Peterson og Michel Diouf sad over for at hvile benene. Bakken viste i sidste uge, at de langt hen ad vejen kunne spille lige op med Galatasaray, og det er noget af det samme de skal finde frem igen, hvis de skal have en chance mod Sassari.

Der har indtil videre kun været hjemmesejre i gruppen, hvilket understreger vigtigheden for Bakken Bears i at slå til i morgen, hvis de skal gå videre fra gruppen. I aften kl. 20 møder de to andre hold i gruppen, Tenerife og Galatasaray, hinanden på spaniernes hjemmebane.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears