fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears lider snævert nederlag til tyrkisk storhold

Bakken Bears spillede længe lige op mod Galatasaray, men måtte til sidst se sig slået.

Bakken Bears spillede onsdag aften deres anden Champions League kamp, hvor de i store periode spillede lige op med det tyrkiske storhold, Galatasaray. Bakken var på forhånd store underdogs, men de fik vist, at de har potentialet til at spille med på europæisk topniveau – til sidst måtte de dog se sig slået 91-81.

Begge hold gik indtil opgøret med en turbulent optakt. Galatasaray fyrede deres træner tidligere på dagen, har tabt deres seneste fem kampe og ligger lige nu til nedrykning i den tyrkiske liga. Bakken har haft en nærmest ligeså svær optakt, hvor det meste af holdet har været ude med coronavirus. Begge hold startede også Champions League sæsonen med et nederlag, så det var en vigtig kamp for begge mandskaber.

Flot Bakken start

Bakken Bears startede aftenens Champions League kamp intet mindre end fremragende. De første fem point blev sat på tavlen af Ongwae, og Bakken var flyvende offensivt. Kort inde i kampen måtte Alex Hamilton fra Galatasaray udgå med, hvad der lignede en maveskade. Det gav kun Bakken mere medvind, og den nybagte far, Ryan Evans, kom ind og satte flere flotte skud mikset med nogle lækre assists. Bakken lukkede første periode med et otte points run, og så kunne de holde kampens første pause foran hele 15-25.

Anden periode startede modsat dårligt for Bakken. Galatasaray lignede et hold, der var vågnet op, og startede med at score periodens første syv point. Det var blandt anført af Yigit Arslan, der kom ind og voldte de danske bjørne problemer. Bakken lod sig ikke slå ud, og resten af halvlegen blev en frem-og-tilbage affære, blandt andet takket være flere flotte aktioner fra QJ Peterson. Hele fire gange udlignede Galatasaray  uden at kunne bringe sig foran, men på en buzzerbeater til sidst fra Brock Motum, tog tyrkerne deres første føring, og kunne gå til pause foran 47-45.

Lige ved og næsten

Galatasaray forsatte deres gode takter i anden halvleg, hvor de hurtigt fik opbygget en otte points føring. Ryan Evans måtte også hurtigt sætte sig på bænken, da han fik sin fjerde fejl på sig, hvilket ikke gjorde det nemmere for Bakken. Darboe, der spillede sin første kamp i et halvtår, så rusten ud, hvilket kostede et par dumme turnovers. Bakken formåede dog at holde Galatasaray i snor, så forspringet aldrig blev for stort.

Den tidligere NBA-spiller, RJ Hunter, udbyggede forspringet for hjemmeholdet til 15 point i starten af fjerde periode, hvor han satte otte hurtige point på tavlen. Bakken Bears kæmpede dog til det sidste, og lavede mod slutningen et 8-0 run, hvilket pludselig gav håb for bjørnene. Med halvandet minut tilbage blev Galatasaray dømt for en usportslig fejl, mens forspringet var på 10 point. QJ Peterson ramte begge frikast, men Bakken mistede bolden på det efterfølgende inboundspil – en fejl, der slukkede det sidste håb. Galatasaray kunne dermed tage sejren 91-81.

Tidligere NBA-spiller og QJ Peterson stråler

Bedste mand for sejrherrerne fra Galatasaray var RJ Hunter, der endte kampen med 19 point på 22 minutter. Brock Motum spillede også en flot kamp med 17 point og 7 rebounds, mens den tyrkiske skarpskytte, Yigit Arslan, endte på 13 point og 7 assists.

For Bakken Bears var bedste mand endnu engang QJ Peterson, der sluttede med 22 point og 4 assists på 33 minutter. I de 33 minutter, hvor Peterson var på banen, vandt Bakken kampen med 6 point – så tabte de bare de 7 minutter uden med 16. Det siger noget om den amerikanske guards indflydelse på holdet. Michel Diouf spillede også en flot kamp med 14 point, 4 rebounds og 3 blocks.

Næste Champions League kamp for Bakken Bears er allerede næste onsdag, hvor de skal møde Dinamo Sassari på hjemmebane. Galatasaray skal spille på tirsdag ude mod Iberostar Tenerife.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears