fullcourt_B
Fullcourt

Sami Eleraky tager til Californien

Sami Eleraky – Mikkel Thomasen 2011/2012

Den 213 cm. høje, og nu tidligere Aalborg Vikings center Sami Eleraky, tager i den kommende sæson turen over Atlanten til USA. Her skal den 18 årige dansker forsøge sig med basketball på højt niveau for University of California i Berkely, Californien.

Klubben fra Californien forsøgte i første omgang at få fat på polske Przemyslaw Karnowski. Heldigvis glippede dette, og derfor kunne danske Sami Eleraky istedet for sætte sin underskrift, og udfylde hullet under kurven for klubben i den kommende sæson.

Cal Golden Bears spiller i Pacific 12 divisionen, også kendt som Pac12. En anden dansker, Jonathan Gilling der sidste år tog til USA og i denne sæson har tørnet ud for Arizona Sun Devils i netop samme divison, får dermed selskab af Sami Eleraky i den kommende sæson.

Sami Eleraky snittede i denne sæson i 25 min pr. kamp 6 point, 5,8 rebounds, og 0,9 blocks pr. kamp i 29 kampe.

2 Comments

  1. Thun

    17. maj, 2012 at 12:48

    På det samme College som kidd, gik på… Spændene

  2. AM

    20. maj, 2012 at 18:29

    Fed mulighed, men også et virkelig godt hold han kommer til – det bliver umiddelbart svært at få mange minutter det første år. Men med Mike Montgomery som coach, der tidligere har coachet Stanford (og udviklet centere som Collins-brødrene og vist også Lopez-brødrene, der alle forsatte i NBA), så skulle der være gode muligheder for forsat udvikling af Samis talent.