fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Fullcourt søger nye skribenter til Basketligaen

Har du en indre journalist gemt i maven og en passion for basketball? Så kan du nu blive en del af skribentholdet på Fullcourt.dk, hvor vi søger til alle platforme!

Skal du være en del af teamet bag Fullcourt.dk? Vi søger nu flere skribenter til vores dækning af Basketligaen, og vi vil gerne have dig med på holdet!

Fullcourt.dk er Danmarks største rendyrkede basketballsite, og siden er inde i en rivende udvikling. Vi har dog ikke i sinde at stille os tilfredse, hvorfor vi konstant prøver at højne niveauet og kvaliteten af indholdet på siden, mens vi også har fokus på at forøge vores nyhedsfrekvens.

Fullcourt.dk så dagens lys i 2009, og hjemmesiden har udviklet sig markant sidenhen. Siden ejes af Casper Pedersen, men den drives af frivillig arbejdskraft, som arbejder tæt sammen om at udvikle den i den rigtige retning. Fullcourt.dk er opdelt i tre kategorier, der hver især har en redaktør samt et antal skribenter tilknyttet:

  • Basketligaen (Aske Strandbygaard)
  • Europæiske turneringer og landshold (Boba Keseric)
  • NBA (Kasper Duun)

Skal du være en del af Basketliga-holdet?

Basketligaen er sidens hjertebarn! Vi savner dog flere ildsjæle, der brænder for at udbrede kendskabet til basketball i Danmark. Vi har brug for friske personer, der specielt er klar til at skrive en masse artikler om Basketligaen. Derudover har vi opgraderet vores AV-udstyr, så vi fremadrettet kan opgradere sidens TV-del med flere interviews fra kampene.

Din alder har mindre betydning, men vi ønsker at se, at du er engageret i dit arbejde på siden, samt at du er villig til at bruge nogle timer ugentligt på Fullcourt.dk. Vi er i øjeblikket inde i en god udvikling, hvorfor vi så småt kan begynde at tilbyde goder til vores skribenter.

Du vil desuden blive en del af et netværk af unge og engagerede basketballentusiaster, der alle har en passion om at udbrede kendskabet til sporten her i landet. Her vil du modtage tips, tricks, sparring og oplæring i kunsten at skrive spændende og interessante artikler.

En skribentrolle på Fullcourt.dk er ligeledes en god investering, hvis du ønsker at søge ind på journalistuddannelser, da du får en god erfaring i at skrive artikler og lave interviews.

Hvad lægger vi vægt på?

  • At du kan skrive korrekt dansk og er dygtig til at variere dig i dine formuleringer
  • At du har en grundlæggende viden om basketball og interesserer dig for sporten
  • At du er ansvarsfuld og overholder deadlines
  • At du engagerer dig og er villig til at bruge tid på siden

Hvad tilbyder vi dig?

  • Erhvervsrelevant erfaring med medier og online journalistik
  • Sparring og udvikling af dig som skribent
  • Indsigt i online-medier, både via WordPress og Facebook
  • Sjovt, ungt netværk og fællesskab på siden
  • Medarbejder-goder, eks. gratis adgang til alle kampe i Basketligaen, sjove medarbejderaftener og mulighed for senere at få presseadgang til udenlandske basketballligaer

Jeg håber, at du har fået blod på tanden, og jeg snart hører fra dig! Du kan kontakte mig, hvis du enten er interesseret eller blot ønsker at få svar på ubesvarede spørgsmål på aske@fullcourt.dk eller 30251363.

Venlig hilsen

Aske Strandbygaard,

Redaktør for Basketligaen på Fullcourt.dk

PS: Vi søger ligeledes skribenter til dækning af de europæiske turneringer med fokus på Euroleague. Hvis du finder dette interessant bedes du henvende dig til boba@fullcourt.dk. Er det NBA, der trækker i interessen, så send en mail til kasper@fullcourt.dk.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

For henholdsvis 164 millioner dollars og 141 millioner dollars, er Kevin Durant og Kyrie Irving de næste fire år Brooklyn Nets-spillere. Dertil er DeAndre...

Denver Nuggets

Den tidligere Bakken Bears-profil er fortid i NBA-klubben Denver Nuggets.

Basketligaen

Den 23-årige forward vender efter en kort periode i første division tilbage til Basketligaen.

Basketligaen

De to tidligere profiler i Basketligaen, Cheikh Sane og Devon Thomas, er atter at finde i dansk basket.

EuroLeague

Real Madrid er ikke længere ubesejrede i årets EuroLeague efter nederlaget til Olympiacos.

LA Lakers

LeBron James passerede i nat Wilt Chamberlain som den femte mest scorende i NBAs historie.

Bakken Bears

Bakken Bears udraderede endnu en gang rumænske Steaua og har sikret sig videre avancement i FIBA Europe Cup.

Basketligaen

Det er en mand med mange kampe, mange point og rutine for en enkelt klub, der mandag aften annoncerede sit karrierestop.