evn-dk
Fullcourt

En flyvende Ricky Rubio sætter en stopper for Wizards

Den 26-årige point guard har haft en svær sæson i år, men i nattens kamp i mod Washington Wizards satte han en ny franchise-rekord for hans hold, Minnesota Timberwolves.

Foto: FIBA.com

Den spanske playmaker har haft sine udfordringer i denne sæson, først draftede Timberwolves en ny point guard og efter dette blev Rubio skadet. Men i nattens kamp i mod Washington var den lille spanier flyvende, hvilket han faktisk har været siden All-Star pausen.

Med 19 assist, og 22 point, satte han ny franchise rekord for flest assist i en kamp af den samme spiller. Den lille spanier, der har en fortid i Barcelona, formåede endda at lave 10 assist i bare første periode, hvilket både er ret godt, men også lidt komisk, da Washington Wizards kun have scoret 8 gange.

Minnesota Timberwolves vandt kampen 119-104 over netop Washington Wizards, som er regnet for at være en af de mest formstærke hold lige nu. Wizards har blandt andet vent en 2-8-start til nu at ligge nummer tre i tæt Eastern Conference.

Der er dog stadig langt vej til NBA-rekorden for flest assist i en kamp. Scott Skiles formåede nemlig i sæsonen 1990-91, at lave 30 assist i en kamp i mod Denver Nuggets. Scott Skiles’ hold, Orlando Magic, vandt denne kamp 155-116.

Det var ikke kun Rubio som havde en flyvende aften. Også hans go-to-guy, Karl-Anthony Towns, havde en god aften. Med hans 39 point blev han kampens topscorer.

Foto: Fiba.com