evn-dk
Fullcourt
16. mar 2017 - 10:24

Nu begynder March Madness – “Betting Heaven!”

For mange basketball fans er marts måneder en fantastisk måneder. For som navnet antyder, så er marts en vanvittig måned. March Madness er nemlig måneden hvor det bedste college-hold skal findes.

Med næsten 60 kampe inden for tre uger, er der nemlig både mulighed for at se en masse god basket, men også mulighed for at score kassen. Mulighederne for at tjene penge er store, da rigtig mange betting firmaer tilbyder disse mange kampe. Og ligesom alle andre udgave af denne turnering, så er forventningerne store til årets turnering.

March Madness, også kaldet The Big Dance, er kendt som en af de største sportsevents i USA, og turneringen er mest kendt for den opbygning, Win or go home. Det er også derfor at turneringens bracket, svarende til et turnerings-træ, at folk der prøver at ramme alle 59 kampe er gået hen og er blevet verdenskendt.

Du kan bl.a. finde masser af odds på march madness på unibet.com hvor du lige nu kan hente en bonuskode.

Der er lige akkurat 9,2 trillioner forskellige udfald af denne turnering. Det er også derfor at millioner hvert år kommer med lige netop deres gæt på hvem den næste mester er i NCAA.

Hvert år er der et utal af forskellige præmier, afhængig af hvilket firma man er kommet med ets bud hos, blandt andet var det sådan i 2014 at Quicken Loans and Berkshire Hathaway lancerede en præmiesum på en én milliard dollars til den er kunne ramme det exakte udfald af alle 59 kampe. Hos ESPN i år er præmiesummen lidt lavere, i år er præmiesummen på 50.000 dollars til den der kommer tættest på udfaldet.

Duke University og Harry Giles forventes af bookmakerne, at de går langt – Foto: FB Screenshot

Favoritter i år

Bookmakerne i år er relativt enige om hvem der har de største chancer for at gå langt. Duke University er af mange udråbt som de helt store favoritter til dette års titel, men også mange andre hold ligger lunt i svinget efter dem.

Ifølge SBNation.com så kommer University of North Caroline og Kansas lige efter dem til at blive de næste nationale mestre. Også sidste års mestre, Villanova, ligger til at kunne gå langt. Dog er Duke og Villanova i samme conference, så de to hold sende hinanden ud, inden det hele bliver rigtig sjovt.

Vi her på Fullcourt.dk, har en lille fidus til både UCLA og Gonzaga, som har været overraskende gode i turneringer op til March Madness. Gonzaga har blandt andet kun tabt én kamp hele denne sæson, modsat har bookmakernes favorit Duke tabt hele 8 kampe i denne sæson.

-

Seneste nyheder