evn-dk
Fullcourt
16. apr 2017 - 8:56

Utah stjæler første opgør hos Clippers

Gobert måtte udgå efter blot 10 sekunder – men alligevel kunne Joe Johnson afgøre kampen i sidste sekund

Keith Allison, flickr

Los Angeles Clippers havde en 3-1 record mod Utah Jazz fra regular season, men det ændrede ikke ved, at Utah tog et hav af gode beslutninger og slap af sted fra Los Angeles med sejren 97-95.

Kampen startede dog dramatisk for Jazz holdet, der efter blot 10 sekunder mistede deres stjernespiller Rudy Gobert. Han slog knæet sammen med Luc Mbah a Moute fra Clippers og kravlede hjælpeløst hen af gulvet, inden han trak sig ud. De første meldinger fra MRI scanningen går på et overstrakt knæ samt bone bruise. Dermed er Gobert ude af kamp 2. Om han vender tilbage snart er ikke til at vide, for meldingen er stort set den samme som Durant fik tidligere på året – og her gik der måneder.

Men Utah klarede sig fint uden Gobert, og de holdt sig i nærheden af Clippers hele første quarter. I andet tog de deres første føring, og herefter fulgtes de to hold ad frem mod afslutningen.

Her blev det dramatisk. Utah førte med 5 point med 1.09 min. Tilbage, men med en scoring fra Chris Paul med blot 13 sekunder tilbage udlignede Clippers til 95-95.

Herefter førte Joe Johnson bolden op af gulvet og endte med at sende skuddet af sted med 1,5 sekund tilbage. Bolden hoppede to gange på ringen og rullede i efter tidens udløb, og Utah spillerne kunne juble.

Johnson lavede 21 point. Hayward stod for 19, mens Hill og Favors lavede henholdsvis 16 og 16.

Hos Los Angeles Clippers lavede Griffin 26 point, mens Chris Paul stod for 25. DeAndre Jordan lavede 10 point og stod for 15 rebounds.

Næste kamp mellem de to er tirsdag.

Foto: Keith Allison, flickr

-

Seneste nyheder