evn-dk
Fullcourt
13. jul 2017 - 21:20

Utah Jazz henter rutineret svensk forward

Utah Jazz har allerede nu lidt nogle store tab i truppen i årets Free Agency-periode. Nu er der dog en ny mand på vej ind, i stedet for ud.

Foto: Flickr - Keith Allison

Tidligere i årets NBA Silly Season, mistede Utah Jazz Gordon Hayward til Boston Celtics, og nu henter Utah Jazz så i Boston. Det er den 30-årige power forward, Jonas Jerebko som skifter Boston Celtics ud med Utah Jazz. Jerebko skriver under på en toårig aftale, som der kommer til at gøre ham $8.2 millioner rigere.

Jonas Jerebko, der blev draftet tilbage i 2009 af Detroit Pistons, er lige nu den eneste skandinav der tørner ud i NBA, og sidste sæson var han en del af et af de to Eastern Conference-finalisters mandskab.

Jerebko var i sidste sæson en del af Boston Celtics-bænken, hvor flere gange viste evne, på en især stærk offensiv, som selvom han måler 208 centimeter, alligevel kan skyde bag tre-points-linjen. Vores svenske nabo snittede sidste sæson 0.346% downtown. 

Den 30-årige forward er ikke nogen gigantisk forstærkning, men han kan tilbyde rutine og væsentlig erfaring både på og udenfor banen. Han kan også være en leder for flere af de nye unge som er kommet til Utah, blandt andet Donovan Mitchell, Dante Exum og Tony Bradley. Sidstnævnte er blot 19 år.

Den nu tidligere Boston Celtics og Detroit Pistons-spiller snittede sidste sæson 3.8 point og 3,5 rebounds. Han spillede 78 ud af 82 mulige kampe sidste sæson, seks fra start.

Jerebko bliver nok en erstatning for Boris Diaw, som tidligere her til aften meddelte, at han ikke ville forlænge med det ellers så traditionsrige NBA-franchise.

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.