evn-dk
Fullcourt
16. apr 2017 - 13:32

Toronto Raptors skuffer fælt på hjemmebanen

En skuffende start for Toronto Raptors på dette års NBA slutspil. Man taber på hjemmebane i årets første slutspilskamp mod Giannis Antetokounmpo og Milwaukee Bucks.

Foto: Flickr - Keith Allison

Forventninger er store til NBA’s eneste canadiske hold, men Toronto Raptors levede ikke op til disse forventninger i nattens slutspils kamp mod Milwaukee Bucks, da måtte lide et pinligt nederlag på 97-83.

Milwaukee kom godt fra start, og kunne se dem selv foran igennem det meste af første periode. Bucks var foran 30-22 efter de første 12 minutters spil. Dog fik Raptors vendt skuden, og kunne se dem havde hentet de otte point og var nu foran 51-46 i canadisk favør.

Raptors positive udvikling blev dog hurtigt vendt, og hjemmeholdet kunne i slutningen af tredje og starten af fjerde periode se Milwaukee Bucks trække fra. Det var kun på grund af Norman Powell, som fik pyntet lidt på resultatet, ellers kunne difference været blevet endnu større.

Det græske fænomen, Giannis Antetokounmpo var en væsentlig faktor i nattens udebanesejr. Med sine 28 point, 8 rebounds, 3 assist, 2 steals og ét enkelt block, var han nattens store oplevelse i en sejr som kan blive altafgørende i denne serie.

Nu skal Milwaukee ud og forsvare hjemmebane, for hvis de kan vinde de tre hjemmebanekampe de har tilbage i serien, så kan de hædre dem selv med videre avancement i årets NBA Playoff.

https://www.youtube.com/watch?v=as3ky8Qy8xE

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder