evn-dk
Fullcourt
19. mar 2017 - 14:48

Storopgør blev igen ødelagt af stjernernes hvil

Er man Cavs eller Warriors fan disse uger, så må man være godt tosset – især hvis man havde brugt penge på billetter til arenaerne.

Keith Allison - Flickr

Endnu en weekend med en storkamp i sigte. De største stjerner i aktion mod hinanden. Men nej!

Sidste uge valgte Golden State Warriors at sparre nærmest hele holdet i topkampen mod San Antonio Spurs. Det affødte vrede hos fans, men i nat var den så gal igen. De to store hold Cavaliers og Clippers skulle mødes i Los Angeles, og her valgte mestrene på forhånd at smide også denne kamp.

En time inden kampstart blev det annonceret, at LeBron, Kyrie og Kevin Love alle sad på bænken. Det samme gjorde Korver så også, da kampen endelig gik i gang.

Derfor var Clippers pludselig favoritter i et opgør, hvor de nok havde været en anelse underdogs, hvis Cleveland havde stillet med fuldt hold.

Det var særligt 2. og 4 periode, der afgjorde tingene for Clippers, og de endte med at vinde med hele 30 point – 108-78.

Kampen var fra start præget af en frygtelig masse fejl, og man kunne snildt levere til 3-4 programmer af “Shaqtin’ a fool”.

Kampen var ikke noget at råbe hurra for, og symboliseret ved de slukørede fans på tribunerne, løb festen ud i sandet og blev aldrig til noget.

Hos Clippers lavede Griffin 23 point og tog 8 rebounds. DeAndre Jordan lavede 13 point og tog hele 17 rebounds. Redick lavede 16 point.

Dermed sweeper Clippers Cavaliers i denne sæson og vinder begge opgør!

Cleveland havde faktisk 7 mand i double figures, men når spillerne kun lige akkurat runder de 10 point, så er det vanskeligt at sejre. Shumpert returnerede til Cavs holdet, selvom han forlod seneste kamp med en skadet skulder, og Kyrie Irvings knæproblemer er der fortsat intet nyt om.

Foto: Keith Allison – Flickr

-

Seneste nyheder