evn-dk
Fullcourt
9. feb 2017 - 9:16

Stephen Curry langer ud efter ny præsident

Foto: Flickr - Keith Allison - Gage Skidmore

Man siger tit, at sport og politik ikke skal blande sig i hinandens gøren. Men den forsvarende MVP Stephen Curry, virker til at være ligeglad med dette.

Ved en pressekonference med hans skosponsor, Under Armour, kaldte han den ny indsatte og yders kontroversielle Donald Trump for en Ass.

 Det var efter at Under Armours direktør, Kevin Plank, sagde at: ”Donald Trump is an asset to this country”. Curry svarede tilbage med en hvis arrogance og ironi, at han var enig i dette hvis man fjernede –et til sidst.

Stephen Curry har tidligere sagt, at Kevin Plank, som tidligere har arbejdet sammen med Donald Trump, at Plank og Trump samarbjede og venskab, ikke betød noget for hans kontrakt med Under Armour.

Curry har kontrakt udløb med Under Armour i 2024. Curry har tidligere været under kontrakt med Nike, men skiftede i 2013 til Under Armour.

Under Armour har ellers haft en op ad gående kurve, da man i det seneste har skrevet kontrakter med nogle store spillere, ikke bare inde for basket, men også inde for baseball, amerikansk fodbold og ishockey.

Foto:  Flickr – Keith Allison – Gage Skidmore

-

Seneste nyheder