evn-dk
Fullcourt
18. apr 2017 - 13:06

Spurs og Kawhi cruiser videre

Det var tæt på at blive spændende i 4. quarter, men San Antonio lukkede af og sikrede en 2-0 føring.

Mark Runyon - Flickr

Med 8.30 minut tilbage i 4. quarter var afstanden kun på 4 point ved stillingen 75-71. San Antonio Spurs havde inden da nærmest lemlæstet Memphis Grizzlies, der flere gange var bagud ud med 25 point og deromkring.

Kampen var ejet af Spurs fra start til slut, og med en Kawhi Leonard i storform, så kunne Memphis godt få lov at nærme sig uden det for alvor blev spændende. Spurs virkede til blot at træde på gaspedalen, som det passede dem, og når det manglede så satte enten Gasol, Green, Parker eller Leonard en 3’er, så blev gassen igen taget af ballonen. Kampen endte 96-82 til Spurs.

Mike Conley og Zach Randolph var toneangivende hos Memphis med 24 og 18 point, mens man ikke som vanligt fik det helt store spil fra Marc Gasol. Han mødte også et yderst tændt San Antonio forsvar, hvor særligt Danny Green var eksplosiv i nat.

Hos Spurs lavede Kawhi Leonard 37 point og tog 11 rebounds. Leonard var 9-14 på skuddene og 19-19 på straffelinjen. Som de amerikanske kommentatorer rigtigt bemærkede, så er effektivitet på skuddene ikke noget man som sådan taler om i MVP snakken.

Foto: Mark Runyon – Flickr

-

Seneste nyheder