evn-dk
Fullcourt
17. mar 2017 - 16:28

Russell Westbrook fortsætter – ny Triple Double og sejr!

Oklahoma City Thunder tog i nat en stor skalp ved at slå Toronto Raptors på udebane med hele 102-123. Sejren kom i høj grad på baggrund af endnu en stor præstation fra MVP-kandidaten, Russell Wesbrook.

Foto: Keith Allison, Flickr

Russell Westbrook har hele sæsonen igennem vist sig som værende en fortjent kandidat til MVP-trofæet, og det var præcis, hvad han viste igen i nat mod Toronto Raptors.

Westbrook førte sit hold til sejr med en statline på 24 point, 16 assists og 10 rebounds på blot 27 minutters spil, hvilket var mere end rigeligt til at slå et magtesløst Raptors-hold, der ellers havde en record på 22-11 i Air Canada Center før kampen mod Oklahoma, der omvendt var 13-20 på udebane.

Det var dog ikke kun statlinen, der var opsigtsvækkende over Westbrooks præstation i nat. Han leverede en af de mest fremragende afleveringer, vi har set i NBA i denne sæson.

Fantastisk highlight af Westbrook, som bare bliver ved med at imponere og virker til at være ustoppelig kort tid inden starten på playoffs.

Oklahoma City Thunder ligger nu kun en halv kamp bag Los Angeles Clippers, der har femtepladsen i Western Conference, og vil det lykkes Oklahoma at overtage femtepladsen, vil det være aldeles svært at komme udenom Russell Westbrook som MVP for 2016-2017 sæsonen.

Læs også: Spænding til det sidste: MVP-ræset skærper til

Oklahoma City Thunders næste kamp spilles på lørdag, hvor de hjemme tager mod Sacramento Kings i Chesapeake Arena.

Foto: Keith Allison, Flickr

-

Seneste nyheder