evn-dk
Fullcourt
20. apr 2017 - 12:16

Rockets overvandt Westbrooks 51 point til sidst

Westbrook imponerede igen med stats, men det bragte ikke holdet forbi Rockets, der igen vandt.

Flickr - Keith Allison

Lige nu fører Russell Westbrooks statistikker ikke rigtig til andet end avis skriverier. Han imponerer på et personligt plan, men han har ikke holdet til at bakke ham op, når tingene spidser til. Med andre ord – Houston har været afgørende bedre de to første kampe i serien. Men kampene i Oklahoma kommer til at fortælle, om den teori holder.

I nat startede kampen dog med OKC i førersædet. Første quarter forsvandt ud af hænderne på Rockets, der var nede med 9 i slutningen. Westbrook og co. fortsatte dominansen i 2. periode, og det var tydeligt, at holdet var justeret fra seneste kamp, hvor man tabte med godt 30.

I starten af 4. quarter var første gang, at Houston kom rigtig tæt på ved 86-89, men Thunder trak igen fra. Med 8 min. igen hentede man dog endelig gæsterne, og da Rockets Gordon satte 3 point til stillingen 96-94 eksploderede hallen – i øvrigt med Harden kiggende fra bænken.

Herefter var det åben slagudveksling mellem holdene, og de skiftedes til at tage føringen. Houston lukkede dog til sidst med et par vigtige 3-pointsscoringer. Med 1.30 min. tilbage var man foran med 112-104, og så slappede Rockets en kende for meget af. Derfor nåede Oklahoma tæt på, og kampen sluttede 115-111 til Houston.

Westbrook lavede imponerende 51 point, 10 rebounds og 13 assists. Det var franchise rekord for scoringer hos Oklahoma i playoff. Nærmeste hjælp fra holdet var 40 point derfra – Oladipo og McDermott lavede blot 11.

Harden lavede 35 point, mens både Eric Gordon og Lou Williams også var fremragende med 22 og 21 point.

Næste kamp er i Oklahoma på fredag.

https://www.youtube.com/watch?v=dMXr0rNvVNk

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder