evn-dk
Fullcourt
19. mar 2017 - 13:00

Portland Trail Blazers rykker tættere på slutspillet

Med under en fjerdedel tilbage af den regulære sæson i NBA, er slutspurten for de afgørende slutspilspladser for alvor sat ind.

Foto: Flickr - Erik Drost

En af de mange hold der ligger på vippen til årets slutspil er Portland Trail Blazers, som bestemt ikke har været i samme form, som de var i sidste sæson, hvor de var en stor faktor igennem det meste af slutspillet.

Portland mødte i går et skadesramt Atlanta Hawks-mandskab, som måtte se deres normale power forward, Paul Millsap sidde ude med en skade i venstre knæ. Der var heller aldrig rigtig tvivl omkring hvem der ville tage sejren. Portland vandt kampen 113-97 på udebane.

Trail Blazers, som ellers har været horrible på udebane i denne sæson, kom ret hurtigt foran. Udeholdet var blandt andet foran 23-5 halvejs inde i første periode. Portland så sig aldrig tilbage, og Atlanta fik aldrig hentet dette forspring.

Topscorer i kampen blev Portlands store stjerne, Damian Lillard, som scorede 27 point. Topscorer for hjemmeholdet blev tyrkiske Ersan Ilyasova, som scorede 23 point. Hawks-fans kunne også se Tim Hardaway Jr. komme ind fra bænken og lave 20 point.

Damian Lillard og resterne af Portland-mandskabet, ligger pt nummer 9 i Western Conference med to sejre op til nummer 8 som er Denver Nuggets.

Foto: Flickr – Erik Drost

-

Seneste nyheder