evn-dk
Fullcourt
20. jun 2017 - 16:14

Officielt: 76ers får første pick i draften efter trade med Celtics

Foto: Philadelphia 76ers Flickr.com

Efter en uge med en masse spekulationer, om dette trade mellem Boston Celtics og Philadelphia 76ers, er det nu officielt. 76ers’ jagt på det første pick i dette års NBA draft har ikke været billig for dem. 76ers har ikke blot måtte opgive deres tredje pick i draften, men også deres 2018 Los Angeles Lakers pick (Hvis det pick ender mellem 2-5 i 2018 draften). Hvis ikke dette sker, så vil Celtics enten modtage det højeste draft pick fra Sacramento Kings eller 76ers i 2019 draften, som begge er ejet af 76ers. Hvis et af de picks fra 2019 ender med, at blive 1. pick vil 76ers dog beholde det, og Celtics vil modtage det lavest placerede pick mellem disse to picks i 2019.

Det forventes nu at Markelle Fultz, som er det forventede første pick i draften, vil ende i Philadelphia. Fultz har imponeret 76ers i sin træning med dem, hvilket overbeviste 76ers om at rykke op i draften.

19 årige Fultz’ præstationer for Washington, i hans eneste sæson i college, har været intet mindre end fremragende. På trods af Washington i sidste sæson ikke leverede varen som hold, så leverede Fultz en masse gode optrædender. Fultz snittede 23.2 point, 5.7 rebounds og 5.9 assist med en skudprocent på 47.6 samt 41.3 fra trepointslinjen på 35.7 minutter. På trods af hans imponerende sæson, er Fultz ikke en spiller uden mangler, og hans defensive præstationer for Washington har været kritiserede.

Det bliver en spændende sæson dette 76ers mandskab går i møde. Med unge talenter som Ben Simmons, Dario Saric og Joel Embiid, samt den forventede tilkomst af Fultz, bliver det interessant. Med disse spillere, samt muligheden for at hente spillere i free agency, vil holdet for første gang i mange år måske have chancen for at tilkæmpe sig en playoffs plads.

-

Seneste nyheder