evn-dk
Fullcourt
5. jul 2017 - 21:41

Nick Young skriver under med de forsvarende mestre

Nick Young har stadig sit første mesterskab til gode, men nu ser det ud til at den flamboyante skytte er godt på vej til den første.

Foto: Flickr - Keith Allison

Nick Young skriver under på en etårig kontrakt, som er $5.2 millioner værd med de forsvarende NBA-mestre, Golden State Warriors. Nick skifter dermed Los Angeles Lakers ud med Golden State Warriors.

Young, der har skiftet mellem lidt forskellige NBA-mandskaber, kommer dermed til at få en rolle fra bænken, hvor han især skal kunne bidrage offensivt. Nick Young går kommer til at gå igennem et lille rolleskift, hvor han tidligere har været en af de bærende kræfter for Lakers, til at være en rollespiller for Golden State Warriors.

Den 32-årige skytte har ti NBA-sæsoner på rygraden, han har tidligere spillet for Washington Wizards, Los Angeles Clippers, Philadelphia 76ers og som tidligere skrevet Los Angeles Lakers. Det er bestemt ved sidstnævnte at den Young har haft mest succes.

Golden State Warriors skrev tidligere på ugen under med både Stephen Curry, Kevin Durant, David West og Andre Iguodala. Warriors skulle ifølge ESPN, stadig ønske at forlænge med anden lidt speciel type, JaVale McGee.

Swaggy P, som er blevet hans kælenavn på grund af hans twitter-profil, flamboyante opførsel og moderigtige tøjstil, snittede sidste sæson 13.2 point, 2.3 rebounds og 0.404% bag tre-points-linjen.

-

Seneste nyheder