evn-dk
Fullcourt
9. jul 2017 - 21:03

Minnesota Timberwolves forstærker bænken med Crawford

Minnesota Timberwolves har måske været det mest aktive hold i årets NBA Free Agent-perioden, og nu er de ude med riven igen.

Foto: Flickr - Keith Allison

Det er den 37-årige Jamal Crawford der for næste sæson er ny mand i Minnesota Timberwolves-uniform. Den tidligere Los Angeles Clippers-guard skifter på en 2-årig aftale, som er $9 millioner værd.

Crawford har tre gange vundet prisen som NBA’s bedste sjette mand, som gives til den spiller som der har været bedst fra bænken af. Jamal Crawford får da heller ikke en ny rolle i Minnesota Timberwolves, da man nok må regne med at Jimmy Butler er rangeret foran Crawford.

En række hold var interesseret i hans underskrift, både hans gamle hold Los Angeles Clippers, og deres bysrivaler Los Angeles Lakers var angiveligt ude efter hans underskrift. Crawford valgte dog at tage sin underskrift og ball-handels til Minnesota, Minneapolis.

Tidligere på måneden hentede Minnesota Timberwolves også Taj Gibson og Jeff Teague, og da man tradede sig til Jimmy Butler, er man i gang med at skabe et hold i Minnesota som har slutspils-potientiale, kan de eventuelt udfordre Golden State Warriors?

Intet er endnu officielt, det er det amerikanske medie The Vertical, som først bragte denne nyhed omkring at Jamal Crawford ville drage til Minnesota.

Jamal Crawford snittede sidste sæson 12.3 point, 2.6 assists og 1.6 rebounds per kamp. Den kommende sæson bliver Crawfords 18. af sin slags.

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder