evn-dk
Fullcourt
17. mar 2017 - 13:44

Love vendte tilbage i Cavaliers sejr

Langt før forventet vendte Kevin Love i nat tilbage til Cleveland holdet efter sin knæoperation. Det var glædeligt for mestrene, der dog også fik to mand bænket med skader.

Kevin Love - Cleveland Cavaliers - Keith Allison - Flickr Keith Allison - Flickr

Mestrene fra Cleveland har haft en sæson med uheld. Et hav af skader er væltet ned over dem! J.R. Smith har været ude længe med en brækket finger, Love har været knæopereret, Bogust spillede 58 sekunder og brækkede så benet samtidig med at Kyle Korver har en dårlig fod nu. I nat kunne de føje endnu to til listen.

Gennem alt dette har LeBron James spillet usandsynligt mange minutter i kampene, og sammen med Kyrie Irving og Tristan Thompson har de leveret og sørget for fortsat at holde førstepladsen.

I nat var Utah Jazz med All Star Gordon Hayward på besøg i Quicken Loans Arena, og efter tre perioder med slagudvekslinger angående føringen i kampen, slog Cavs til i 4. og afgjorde tingene. Det endte 91-83.

Kevin Love vendte overraskende tilbage efter sin knæoperation, og han startede godt ud. På sine i alt 19 minutter lavede han 10 point og tog 9 rebounds. Kyrie Irving stod for 21 point, mens LeBron James lavede 33 point samtidig med 10 rebounds og 6 assists.

I slutningen af kampen måtte Shumpert forlade kampen med en forstrakt skulder, og samtidig måtte Kyrie Irving sætte sig med knæproblemer.

Cavaliers har ikke været heldige i år, og dette betyder nok ikke mindre spilletid til James.

Foto: Keith Allison – Flickr

-

Seneste nyheder