evn-dk
Fullcourt
19. apr 2017 - 13:01

Livgivende sejr til Clippers

Los Angeles bedste hold var under maksimalt pres i nat, inden man skal til Utah og spille to kampe der. Clippers stod for presset!

Flickr - Keith Allison

Rudy Gobert blev ikke klar for Utah Jazz til nattens kamp, så det blev endnu et forsøg Hayward og co. på at spille rundt fra distancen. Samtidig gjorde Blake Griffin og DeAndre Jordan, hvad de kunne for at komme til ringen og straffe gæsterne. Gobert er muligvis først tilbage om en uge eller to, så kampene i Utah kan også blive uden den store profil.

Første quarter blev vundet med 11 (29-18) af Clippers, og herefter viste kampen sig stabil omkring det forspring. Clippers var hele tiden foran med 10 eller lidt derunder, men det stjernespækkede mandskab balancerede på en knivsæg gennem kampen. Var man Clippers fan, så havde man afgjort siddet på nåle, for holdet evnede aldrig helt at smide Jazz af. Når som helst kunne det vende, men det endte 99-91 til Clippers.

Chris Paul var vigtig i 4. periode, hvor han satte et par vigtige scoringer og ellers satte holdet godt op. Blake Griffin blev topscorer med 24 point, mens Paul lavede 21 point og 10 assists. DeAndre Jordan lavede 18 point og tog 15 rebounds.

Utah var som altid afhængige af Hayward, der satte 20 point. Resten af holdet producerede ikke stort, og Johnson og Favors var nærmest med 13.

Holdene mødes igen fredag i Utah.

https://www.youtube.com/watch?v=VgdWr-Fhwg4

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder