evn-dk
Fullcourt
12. jul 2017 - 21:38

Knicks og Rockets i forhandlinger om Carmelo Anthony

Ifølge det amerikanske medie ESPN, så skulle New York Knicks og Houston Rockets være i forhandlinger omkring Anthony til Houston.

Foto: FIBA.com

Det har længe været et diskutabelt rygte omkring Carmelo Anthony, men nu ser det ud til at Anthony måske er på vej til Houston, Texas, hvor han måske skal spille på hold med Chris Paul og James Harden.

Ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski, så leder New York Knicks og Houston Rockets efter et tredje mandskab, for at et eventuelt trade imellem de to hold kan lade sig gøre. New York Knicks skulle angiveligt ikke ønske nogle af Houstons lidt ældre og dyrere spillere, derfor er det essentielt med et tredje hold, til at lave et three-way-deal. Carmelo Anthony på 33 år, har to år og $54 millioner tilbage af sin kontrakt.

Tidligere har Cleveland Cavaliers også været nævnt som en bejler til en eventuelt ny arbejdsplads for Carmelo Anthony. Cavaliers har ikke endnu trukket sin interesse til Carmelo Anthony.

New York Knicks vil gerne af med Anthony, da man i stedet ønsker at satse på lettiske Kristaps Porzingis og andre unge spillere i NBA, som f.eks. den franske Frank Ntilikina, som i en alder af blot 18 år, kan være fremtiden for Knicks.

Igennem 14 år i NBA, har Anthony været All Star 10-gange, været den mest scorende i en sæson én gang tilbage i 2013. Anthony snittede sidste sæson 22.2 point, 6.6 rebounds og 3.1 assists per kamp.

Foto: FIBA.com

-

Seneste nyheder