evn-dk
Fullcourt
9. jul 2017 - 0:24

Kilder: Harden lander største kontrakt nogensinde

Houston har gravet dybt for at forlænge med James Harden, fortæller kilder. Curry nåede kun at have rekorden en uges tid!

Flickr - Keith Allison

Med to år tilbage af sin kontrakt har James Harden nu yderligere forlænget med 4 år, så han er i Houston Rockets til sæsonen 2022-23, beretter kilder lørdag aften. “Houston is home for me”, udtalte MVP kandidaten gennem en pressemeddelelse tidligere på ugen. Man har sandsynligvis afventet kontrakten med Chris Paul, inden man gjorde Harden færdig, men uanset så er Harden nu den spiller med den pengemæssigt største forlængelse i NBAs historie.

Harden lander på ca. 228 millioner dollars efter de godt 6 år, og det svarer i danske penge til ca. halvanden milliard. Helt præcist 1.485.853.200 kroner.

Samtidig er der forlydender om, at Houston nu sætter alt ind på at få Carmelo Anthony til klubben i et trade, hvilket vil gøre dem til endnu større konkurrenter til Golden State Warriors næste år.

Men et trade i den størrelsesorden vil dræne klubben for nogle spillere, hvilket kan koste i dybden. Hverken Anthony eller Paul er helt unge længere, og skader kan ændre en sæson for flere hold. Men Houston satser stort nu, og igen lokaliseres aktiviteten hovedsageligt i Western Conference.

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder