evn-dk
Fullcourt
10. maj 2017 - 12:17

Kawhi Leonard skadet i OT sejr til Spurs

Manu Ginobili og Danny Green var meget afgørende i San Antonios overtid. Leonard er klar til kamp 6!

Jose Garcia - Flickr

En meget afgørende kamp 5 kunne give matchbold til vinderen, og både San Antonio Spurs samt Houston Rockets gav alt i en top dramatisk kamp i AT&T center.

De to hold fulgtes ad det meste af kampen, men hjemmepublikummet fik et chok, da man med 6 minutter tilbage mistede Kawhi Leonard momentvis. Han trådte på Hardens fod og vred rundt, og herefter fik han kun begrænset tid på banen. Leonard sad ude hele overtiden, men udtalte senere at han spiller kamp 6 i Houston.

Som sagt var holdene tætte hele kampen, og afslutningen på den regulære kamp blev dramatisk. Manu Ginobili udlignede til 101-101 med ca. 30 sekunder tilbage, hvorefter James Harden væltede Simmons i en position, hvor han kunne afgøre kampen. Dette gav Spurs 3 sekunder til at få en afslutning, og Patty Mills satte 3 point – men efter buzzeren havde lydt.

Omkampen blev en kende grotesk, da ingen af holdene scorede de første tre minutter. Beverly satte 3 point med 2 minutter igen, men så tog Danny Green fat og scorede 7 point. En dyb 3-pointsscoring samt et drive og et par straffekast.

Det hele endte med, at Harden ved stillingen 110-107 fik chancen for at sende bolden af sted, men Ginobili blokerede ham bagfra, og kampen sluttede.

Harden stod for en triple-double med 33 point, 10 rebounds og 10 assists. Beverly lavede 20 point og Anderson 19.

Leonard scorede flest for Spurs. 22 point blev det til med 15 rebounds i tilgift. Aldridge lavede 18 point og tog 14 rebounds. Spurs havde 6 mand i double figures med Ginobili og Green som afgørende spillere, da det gjaldt.

https://www.youtube.com/watch?v=KKvp7uPTEbI

Foto: Jose Garcia – Flickr

-

Seneste nyheder