evn-dk
Fullcourt
14. mar 2017 - 15:24

Jazz trækker det længste strå mod Clippers – vinder 114-108

Jazz var en for stor mundfuld for et frustreret Clippers hold, der måtte se kaptajnen Chris Paul få en teknisk fejl i slutsekunderne efter en episode med Utahs Rudy Gobert.

Screendumb

Det spidser til i verdens bedste basketball-liga, og kampen mellem Utah Jazz og L.A. Clippers er meget vel en første runde playoff-kamp, vi kan forvente at se – men hvem ender ud med 4. pladsen og den eftertragtede hjemmebanefordel? Det er selvfølgelig ikke afgjort endnu med stadig 15 kampe tilbage af den ordinære sæson, men nattens kamp kan måske give os et godt prej.

Clippers satte sig hurtigt på kampen, og en specielt velspillende Chris Paul sørgede for en pauseføring til gæsterne på 56-49 på trods af et fightende Jazz-mandskab, der var uden Derrick Favors, som døjer med en knæskade.

I tredje quarter kom Utah godt tilbage og satte sig mere på kampen. Clippers havde svært ved at stoppe Hayward, og han kunne føre Jazz til season-high 40 points i et quarter med god hjælp fra bl.a. Joe Ingles og George Hill. I den anden ende havde Clippers umådeligt svært ved at få sat Blake Griffin op til skud. Utah formåede igennem hele kampen at holde Clippers-spilleren til sølle 8 points på 3 ud af 8 forsøg.

I fjerde quarter kom Clippers tæt på, men back-to-back treere fra Gordon Hayward og et clutch shot ud over det sædvanlige fra Joe Johnson lukkede og slukkede for gæsterne, der måtte gå fra kampen med et 114-108 nederlag, på trods af Chris Pauls 33 points, 6 rebounds og 7 assists.

Selvsamme Chris Paul måtte se sig selv få en teknisk fejl umiddelbart efter Joe Johnsons game-winning treer i en situation, hvor han skubbede unødvendigt til Utahs Gobert. Situationen var tæt på at eskalere, da Austin Rivers og Rudy Gobert pludselig stod helt oppe i ansigterne på hinanden. Det blev dog hurtigt afværget, og Jazz kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret i en kamp, der bringer Utah tættere på den eftertragtede 4. plads. De har nu to kampe ned til Clippers på 5. pladsen og skal i næste runde en tur til Detroit for at møde Drummond og Pistons.

Foto: Screendumb

 

 

 

-

Seneste nyheder