evn-dk
Fullcourt
8. jan 2017 - 15:05

It was the Butler who did it

Flickr - Shinya Suzuki

Chicago Bulls mødte i nat hjemme Toronto Raptors. Kampen endte i OT, og så kunne Bulls hive deres 10. sejr i træk hjem over canadierne. Det endte 123-118 i United Center.

Kampen mellem de hold i nat var klart et revanche opgør. Raptors havde tabt de 9 foregående kampe til Bulls, og langt hen af vejen så det fornuftigt ud for Lowry og DeRozan.

1.og 3. quarter var ganske jævne, men i 2. periode var Raptors ovenpå, og de sikrede sig et solidt forspring på 13 point. Undervejs i 3. periode udbyggede Raptors og kom foran med hele 19 point, men med en smule resterende af 3. quarter, gik Jimmy Butler i gang for Chicago.

Af hans i alt 42 point scorede han de 32 i 2. halvleg samt overtiden, hvilket i sidste ende knækkede halsen på Raptors. Dwayne Wade var også godt med og tilføjede 20 point, mens Doug McDermott fulgte op på de seneste kampes gode spil og sænkede 17 point. Både McDermott og Butler tog iøvrigt også 10 rebounds hver.

Hos Raptors var det som sædvanlig DeRozan og Lowry, der satte kog på angrebet med 36 og 27 point.Lowry var millimeter fra en triple-double med 27 point, 9 rebounds og 12 assists.

FOTO: Flickr – Shinya Suzuki

-

Seneste nyheder