evn-dk
Fullcourt
8. jul 2017 - 21:31

Ingen Big Balls i Lonzos Lakers debut

Lonzo Balls imødesete debut for Los Angeles Lakers blev ikke helt den succes han selv – og sikkert også farmand – havde håbet på.

Youtube screenshot

“Big Ballers” har der året op til Lonzo Balls NBA debut stået på hans fars t-shirts i forskellige afskygninger. De store kugler udeblev dog i nat, da Lakers spillede summer league kamp mod Los Angeles Clippers.

Kampen røg i overtid, hvorefter Clippers tog sejren på 96-93 i Las Vegas.

Selvom turneringen er med NBA holdene, så er langt de fleste stjerner blevet hjemme. Lakers havde dog både Ball og Ingram med i en kamp, der blev uhyre tæt.

Ingram shinede med hele 26 point, men han gav dog bænken en stor forskrækkelse, da han i de sidste sekunder faldt til jorden og tog sig til anklen. Det viste sig dog at være krampe og ikke som frygtet en skade i den ubetydelige turnering.

Fokus var dog særligt på Lonzo Ball, der op til NBA draft i månedsvis har fået spalteplads og tv tid grundet sin meget dedikerede og flamboyante fader LaVar.

Lonzo havde en forholdsvis elendig aften, og hans statistikker var ikke gode nyheder for Lakers. Han missede 10 ud af sine 11 3-pointsforsøg, og han skød overall 2 for 15. Han præsterede 5 assists!

Man skal ikke lægge for meget i en aften og særligt ikke i en debut. Lonzo Ball har været under et enormt medie pres, og selvom hans far har en alternativ måde at støtte sine sønner på, så må man ikke dømme den unge mand. Han er jordbunden og sympatisk, og han kan faktisk også selv ryste på hovedet af familieoverhovedet LaVar Ball.

11 forsøg fra 3-pointslinjen er voldsomt i overkanten for en spiller med et skud som Lonzo, og det vidner om, at han nok gerne har villet for meget i Vegas.

I nat får han en ny chance mod Boston Celtics.

Foto: Youtube screenshot

-

Seneste nyheder