evn-dk
Fullcourt
19. apr 2017 - 10:13

Kæmpe NBA-Talent: Jeg vil være MVP næste år

Markelle Fultz er af mange udråbt som det største talent i dette års draft-class, men er han måske lidt for kæphøj?

Foto: FIBA.com

Markelle Fultz ligger lige nu til at blive valgt som nummer 1 i årets NBA-draft, og den 18-årige guard skuffer da heller ikke, når det kommer til flamboyante udtalelser.

Fultz udtaler nemlig sådan til Sports Illustrated: “Ærligt, så vil jeg prøve at blive MVP næste år”. Hvis Fultz usandsynligt nok bliver MVP næste år, så ville være første gang i 48 år at en rookie vinder MVP-titlen i NBA. Det var Wes Unseld der vandt MVP-titlen i 1969 i en alder af 23 år.

Den 18-årige guard har i år været fyr og flamme for sit college hold Washington. Han har snittet 23,2 point, 5,9 assist og 5,7 rebounds hen over 30 kampe i denne college-sæson. Fultz har tidligere været med til at vinde VM og Fiba Americas for det amerikanske ungdomslandshold.

Hvis draft-lotteryet holder, så vil det være årets bedste hold i Eastern Conference Boston Celtics, som vil få det første valg i årets draft. Et draft-pick som egentligt var Brooklyn Nets, men da de to hold tradede for nogle år siden, er det nu Boston Celtics.

Hvis Boston Celtics vælger at drafte Markelle Fultz, vil de kunne danne en farligt backcourt med Isaiah Thomas. Men om det ville være nok til at Markelle Fultz tager som MVP er nok mere tvivlsomt.

Foto: FIBA.com

-

Seneste nyheder