evn-dk
Fullcourt
8. maj 2017 - 10:25

Houston udligner til 2-2 mod Spurs

Houston var aldrig bagud i kampen, og det trods tidligt exit fra Nene og en sørgende Beverly

Flickr - Keith Allison

Nene forlod kampen før tid med en skade i lysken, og Patrick Beverly fik før kampen at vide, at hans bedstefar var død. Ikke de bedste arbejdsbetingelser for et Houston Rockets mandskab, der med to nederlag i bagagen var tvunget til sejr, inden serien igen rykker til San Antonio.

Og Houston forstod at møde udfordringerne positivt. Fra start fik man lagt pres på Spurs, der i transission defense løb for langsomt hjem.

Harden og co. satte pres på med et væld af treere – et våben der både i kamp 2 og 3 svigtede dem totalt. I nat sendte Houston 19 3-pointsscoringer gennem Spurs net, mens de i kamp 1 lavede hele 22. Spurs derimod virkede langsomme, og man fik aldrig Kawhi Leonard og LaMarcus Aldridge op i gear. De sluttede begge med 16 point.

Houston dominerede fra start til slut, men publikum nåede at få hjertet en tur i halsen, inden kampen var ovre. James Harden stødte i 3. quarter sammen med Patty Mills, og stjernen lagde sig omgående på gulvet med stærke knæsmerter. Det viste sig dog blot at være slaget, der trods Hardens særprægede knæpuder, var trængt igennem.

James Harden lavede 28 point og 12 assists. Eric Gordon stod for 22 point.

Hos Spurs nød Jonathan Simmons for en gangs skyld topscorerværdigheden, med Leonard og Aldridge lige efter.

De to hold mødes I San Antonio i kamp 5 på tirsdag.

Foto: Flickr – Keith Allison

https://www.youtube.com/watch?v=xtNlYtfcQAM

https://www.youtube.com/watch?v=onWjbLDu408

-

Seneste nyheder