evn-dk
Fullcourt
17. apr 2017 - 11:40

Harden tog første stik i MVP duel

Der er muligvis mere på spil end blot videre deltagelse i playoff i serien mellem Rockets og OKC – MVP titlen kan blive afgjort de næste dage.

Flickr - Keith Allison

Dette var kampen, man havde imødeset med mest spænding i det store NBA playoff cirkus. De to MVP kandidater i direkte match up med deres respektive hold.

Russell Westbrook og James Harden har begge haft en imponerende sæson. Westbrook har slået triple-double rekorden og snitter samtidig en i hver kamp, mens Harden er mm fra også at snitte en.

Kampen sitrede fra start i et helt rødklædt Toyota Center. Allerede efter et par minutter fik OKC en fornemmelse af, hvad der måske ventede dem, da Patrick Beverly stjal bolden direkte fra Westbrook i opspillet, hvorefter han løb ned og dunkede til enorm jubel for Houston publikummet.

Oklahoma kom dog fint med, og de vandt første periode med 29-27. Men herefter var det også slut med barmhjertigheden fra Harden og Houston. De næste tre quarters blev vundet komfortabelt, og OKC måtte se sig selv kørt over med 31 point – 118 – 87.

I 4. quarter blev tingene sat helt på plads. Rockets var oppe med 20 point med 7 minutter igen, da Harden kom ind og satte to 3’ere. Houston lavede på få minutter et 10-0 run, og så satte Billy Donovan sine OKC stjerner på bænken og lagde kampen ned.

Russell Westbrook blev topscorer for Oklahoma med 22 point, men han ramte kun 6 af 23 skud og havde 9 turnovers.

Harden skrev et nyt kapitel til MVP diskussionen med 37 point, 7 rebounds og 9 assists.

De to hold mødes igen i Houston på onsdag.

https://www.youtube.com/watch?v=PyOq_WWKpGA

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder