evn-dk
Fullcourt
21. apr 2017 - 11:05

Gigant comeback af Cleveland

Med det største halftime playoff comeback i historien vendte Cavs tingene på hovedet i nat.

Flickr - Keith Allison

Det så længe ud til, at Indiana meldte sig ind i serien igen efter to nederlag i Cleveland. Men så skete der noget med mestrene fra Cleveland Cavaliers, der måske kan bringe dem ud af deres dødvande og ind i den playoff zone, de har været så fjernt fra.

Cleveland leverede i nat det største comeback fra en halvlegsføring siden 1948, hvor Philadelphia smed 21 point til Baltimore.

Cleveland har ikke spillet som et mesterhold i år. De har masser af profiler, så kampene mod Indiana burde ikke have været et match up for dem. Alligevel var Pacers tæt på at snuppe første kamp, og i nat var Cavaliers langt nede i sækken, før de vågnede op til dåd.

Som altid denne sæson var det LeBron James, der trak læsset og fik holdet på ret køl igen, men det må være bekymrende for Cleveland fans, at holdet spiller så ustabilt og ufokuseret. De fleste Cavs fans glæder sig i dag over sejren i nat, og den var da også spektakulær, men man må også bekymres en smule over holdets tilstand og “state of mind”.

Cleveland blev rundbarberet de første to Quarters – man tabte med henholdsvis 10 og 15 point i hver. Herefter rystede man posen og talte med store ord hos mestrene, for efter halvleg var holdet som forvandlet. De næste to perioder vandt mestrene med 18 og 12 point, og så sejrede man 119-114 på udebanen i Indiana.

LeBron James var stærkt dominerende med 41 point, 13 rebounds og 12 assists. Derudover havde han 1 steal og 2 blocks. En fantastisk aften fra superstjernen, der ikke fik meget hjælp fra holdet. Ellers altid træfsikre Kyrie Irving nøjedes med 13 point, og det samme gjorde Kevin Love og JR Smith.

Paul George fik ødelagt en ellers stor aften for ham. Han lavede 36 point, 15 rebounds og 9 assists. Heller ikke Geirge fik den store hjælp. Teague var nærmet med 15 point.

De to hold mødes igen søndag – tidlig aften.

https://www.youtube.com/watch?v=gKXP8Lcmp5M

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder