evn-dk
Fullcourt
16. mar 2017 - 16:29

Dragic vendte tilbage efter øjenskade med 33 point

Goran Dragic returnerede i nat efter en grim øjenskade. Hævelsen havde lagt sig, og Dragic kunne igen se nok til at dominere i kampen.

Flickr - Keith Allison

Miami Heat er som en brumbasse. De har ikke helt forstået, at de ikke har holdet til at flyve. Sæson starten var hård ved dem, men den seneste tid har de været blandt de bedste i NBA i forhold til sejre. Miami er blevet et meget vanskeligt hold at slå.

I nat var de på hjemmebane mod Pelicans med Davis og Cousins. Og så var Goran Dragic tilbage som guard! Kampen bølgede i alle 4 perioder, men Miami trak igen det længste strå med en sejr på 120-112.

Miami ligger nu meget tæt på en slutspilsplads. Noget der var utænkeligt tidligere på sæsonen. De ligger lige nu på en 9. plads fuldstændig lige med Detroit (33-35), mens Milwaukee ligger lige over med (33-34).

Derfor er hver eneste kamp nærmest nu med jagten på playoff for øje, og apropos øje, så har netop dette været ved at spænde ben for planerne. I en kamp mod Toronto fik Dragic en albue i hovedet af Cory Joseph, og Dragic øje lukkede i, så han ikke kunne se ud.

https://www.youtube.com/watch?v=MlhdjlYObiE

Synest var tilbage i nat, hvor guarden dog efter kampen beskrev synet på højre øje som “sløret”. Alligevel blev det til 33 point – de 5 af scoringerne på 3-pointsscoringer.

Hassan Whiteside assisterede flot med 20 point og 17 rebounds.

Hos Pelicans kan man stadig ikke mærke Cousins effekten helt. Man ligger på en 13. plads i Western Conference et stykke fra den livgivende 8. plads, der sikrer playoff. Davis blev i nat topscorer for New Orleans med 27 point. Cousins lavede 19 og Moore 18.

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder