evn-dk
Fullcourt
14. feb 2017 - 12:09

Denver Nuggets tangerer trepointsrekord

Denver Nuggets har haft en fin sæson, hvor man her, et godt stykke inde i sæsonen, lige akkurat ligger på en playoff plads. Denver Nuggets har skiftevis tabt og vundet, og seneste kamp blev tabt til de regerende mestre fra Cleveland Cavaliers. Derfor var der, hvis man baserer det på holdets form, lagt op til en sejr, da man i nat mødte den andet finalist fra sidste års finale, Golden State Warriors.

Denver Nuggets gik scoringsamok og endte med en storsejr på 132-110, men det var en mere specifik del af kampen, der efterfølgende har stjålet folks opmærksomhed. Denver Nuggets tangerede nemlig rekorden for flest satte 3’ere i en kamp, da man ramte intet mindre end 24 3’ere.  En rekord Houston Rockets satte kort før jul.

Til forskel for Houston Rockets, som brugte 61 skud på at score 24 3’ere, så kunne Denver Nuggets nøjes at bruge 40 forsøg. Det gav dem en vanvittig scoringsprocent på hele 60! Flere spillere var on fire. Will Barton skød 4/8, Gary Harris skød 4/7, Jameer Nelson skød 5/7 mens Juan Hernangomez skød 6/9. Derudover var Mike Mille 2/2, Jamal Murray 2/5 og Johnny O’Bryant III 1/1.  Til sammenligning var GSW blot 8/32 bag 3’eren.

En anden fremtrædende spiller i Denver Nuggets sejr var Nikola Jokic, der præsterede at lave en triple-double. Med 17 point, 21 rebounds og 12 assist var han en af holdets bedste, men hans præstation må stå i skyggen af holdets tangering af Houston Rockets rekord.

Se alle Denver Nuggets 3’ere i klippet nedenunder.

FOTO: David Herrera, FLICKR

-

Seneste nyheder