evn-dk
Fullcourt
11. jan 2017 - 18:55

DeMar DeRozan med ny individuel storkamp

Foto: Flickr - Keith Allison

Han har været en af denne sæsons store oplevelser indtil videre, og han stopper ikke med at levere store præstationer på stribe for det eneste canadiske hold i NBA – Toronto Raptors.

DeMar DeRozan og resten af Toronto Raptors spillede i nat mod Boston Celtics, og da Boston var foran ved halvleg med 55-46, steppede den LA-fødte guard op og scorede 31 af sine 41 point i anden halvleg. Kampen endte 114-106 i Torontos favør. Udover de mange point så havde DeRozan også 13 rebounds og 2 steals.

DeRozan har i denne sæson haft sin bedste sæson til dato. Med sine 28,2 point, 3,8 assist og 5,4 rebounds pr kamp har han vist helt nye sider af sig selv og sit spil.

Også Toronto litauiske center Jonas Valanciunas imponerede i nattens kamp. Med sine 18 point og 23 rebounds var han den mest reboundende spiller i kampen, og han havde igennem hele kampen godt styr på Al Horford, som han holdte til 14 point og 9 rebounds.

Opgøret mellem Toronto Raptors og Boston Celtics kunne være et muligt opgør i Eastern conferences slutspil, hvor de to hold lige nu ligger godt til at deltage i dette års playoff.

Læs også: 

DeMar DeRozan og James Harden vinder Player of the Week

Udskiftning på shooting guard-tronen i øst

Foto: Flickr – Keith Allison

-

Seneste nyheder