evn-dk
Fullcourt
23. feb 2017 - 10:06

Brooklyn Nets styrker fremtiden på deadline-day

Foto: Flickr - Shinya Suzuki

Trade deadline-day plejer at være garant for nogle udskiftninger i de mange NBA-trupper, og Brooklyn Nets’ spillertrup har ligesom mange andre mandskabet, måtte se spillere komme og gå.

Både Bojan Bogdanovic og Chris McCullough er blevet smidt på porten, mens at Marcus Thornton, Andrew Nicholson og et første runde draft pick i 2017, som bestemt har meget værdi for Brooklyn-mandskabet.

Sidste gang at Brooklyn havde et nævneværdigt draftpick, var i 2015, hvor de draftede netop Chris McCullough som nummer 29. McCullough har dog ikke været nogen stor gevinst for Nets, da han blot har startet 4 ud af de 38 kampe han har spillet på 2 sæsoner. McCullough har snittet 3,9 point, 2,2 rebounds og 11,4 minutter pr kamp.

Modsat er Bogdanovic et større tab for Nets. Den tidligere Fenerbache-spiller, har i denne sæson været den næstmest scorende spiller for Brooklyn med 14,8 point pr kamp. Bogdanovic har også været en fast man i start 5’eren for Nets-mandskabet.

Der er muligheder for at vi snart hører om Nets igen, da der har været rygter omkring holdets helt store stjerne, Brook Lopez, måske var på vej væk. Dog forventer den respektable NBA-analytiker, Adrian Wojnarowski, ikke at Brook Lopez skifter væk fra Nets.

Foto: Flickr – Shinya Suzuki

-

Seneste nyheder