evn-dk
Fullcourt
16. maj 2017 - 10:37

Boston sejrede i kamp 7 og møder nu Cleveland

Kelly Olynyk blev 4. quarters store oplevelse, og han var en stor årsag til Boston sejr i kamp 7 mod Wizards

Flickr - Keith Allison

Boston Celtics har de seneste kampe fået stoppet den blødning, der de første kampe efterlod dem sårede kampene igennem – Washington Wizards forrygende start og store tidlige føringer.

I nat var ingen undtagelse. Boston kom på hjemmebanen TD Garden godt fra start, og selvom det var tæt meget af vejen, så havde man det lille overtag ved at flere producerede for holdet.

Det har et stykke af vejen været John  Wall og Bradley Beal, der generelt har leveret for Wizards, men i nat producerede også Morris og Porter til tavlen. Det var bare ikke helt nok for hovedstadsklubben, der i sidste ende måtte se sig besejret med 115-105 af traditionsrige Boston, der nu endelig står i en Conference Final i øst.

Bostons store helt kunne med rette være Isaiah Thomas, der blev topscorer med 29 point. Men det blev alligevel en bænkspiller, der løb med opmærksomheden til sidst. I fjerde quarter gjorde Kelly Olynyk ondt på Wizards forsvaret, der konstant kæmpede med at dække Isaiah Thomas op. Det nød den blege big man godt af, og hans huserede som det passede ham i feltet. Olynyk lavede ud af sine 26 point de 14 i 4. quarter, og det fik TD Garden til stående at hylde ham, da han kort før slutfløjt satte sig på bænken, hvor han normalt starter.

Boston er nu videre, og de møder allerede onsdag nat Cleveland Cavaliers, der har hvilet grundigt efter deres sweep af Raptors i anden runde.

Topscorere i kampen blev fra Boston Isaiah Thomas med 29 point, Olynyk 26, Horford 15, Crowder 14, Smart 13 og Bradley 9 point.

Hos Washington var som vanligt Beal Og Wall toneagivende med 38 og 18 point. Porter lavede 20 og Markieff Morris 18.

Foto: Keith Allison – Flickr

https://www.youtube.com/watch?v=YtxhQHADRPc

-

Seneste nyheder